Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-POLISH.PL

milower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

274351420209816135970.png

• Publiczny serwer teamspeak3 został założony 14.09.2014 od początku naszego istnienia działa na licencji AAL - 512 slotów.

• Stabilny serwer zabezpieczony przed Flood'em (Dos,DDos) dodatkowo jesteśmy ulokowani w Polsce, dzięki czemu mamy naprawdę niski ping na serwerze.

• Nasza obsługa, to grupa doświadczonych osób, dla nas najważniejsi są użytkownicy!

• Posiadamy Bota Muzycznego 24/7 dostępnego dla wszystkich użytkowników na kanale startowym!

•••• Oferta dla klanów/gildii ••••

• Kanał VIP od 10 aktywnych osób na kanale!

• Dostępna ranga dla wszystkich członków gildii/klanu.

• Możliwość posiadania aż 10 pod kanałów!

• Kanał niedostępny dla zwyczajnych użytkowników.

•••• Oferta dla znajomych/rodziny ••••

• Kanał prywatny bez konieczności pisania daty!

• Możliwość posiadania aż 3 pod kanałów

• Jeżeli poszukujesz znajomych do gier takich jak (Leauge of Legends, World of Warcraft, Metin2, Minecraft, Counter Strike:GO) to nasz serwer jest idealnym miejsce dla ciebie!

• Uwaga! jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje współpracy, jeżeli jesteś zainteresowany odwiedź nas na naszym teamspeak'u i skontaktuj się z nami na kanale POMOC.

TS-POLISH.PL
Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na Administracje chcesz rejestracje a zaraz po tym dostajesz bana i cię ddosują pozdrawiam v 7 oraz Reed'a zmiana nicków wam nic nie da 

Opublikowano

Interesujące, jednakże nikt bana za nic nie dostaje, co do ataków ddos to nie jesteśmy dziećmi i nie bawimy się w ataki ddos, co do zmiany nicków to naprawdę ciebie nie rozumiem, niby co by miało się za tym kryć.

Opublikowano

Interesujące, jednakże nikt bana za nic nie dostaje, co do ataków ddos to nie jesteśmy dziećmi i nie bawimy się w ataki ddos, co do zmiany nicków to naprawdę ciebie nie rozumiem, niby co by miało się za tym kryć.

A ja już sam wiem w kogo walicie ddosy najbardziej raz przyszedł  kolega upomniał was o reklame na forum i później dostawał ddosy od was nie jesteście tacy świeci cwaniacy za dyszkę z was

Opublikowano

A ja już sam wiem w kogo walicie ddosy najbardziej raz przyszedł  kolega upomniał was o reklame na forum i później dostawał ddosy od was nie jesteście tacy świeci cwaniacy za dyszkę z was

Interesujące, jak to określiłeś "walimy ddosy" to jest od tego POLICJA która się tym zajmuje, za atak ddos grozi kara do 10 tyś złotych, radzę poczytać trochę o tym a dopiero potem zabierać się za pisanie idiotycznych postów na forum.

@ Co do twojego bana, dostałeś go za próbę zniszczenia naszego serwera głosowego.

Opublikowano

Co do serwera się nie wypowiem ale co do administracji to tak, ponieważ "poznałem" ich, kedy w administracji byl nie jaki "Stefanek", któremu administrator został sprzedany za "PLN", kto normalny kupuje admina..administracja przeżucała mnie i "Stefanka" na kanały administracyjne gdzie go tyrali, tyrali również samych siebie ok dla zabawy... Miałem swój kanał na nim bota muzycznego etc, kanał został usunięty bot zbanowany ale to tylko "dla zabawy", zakładane były rangi "Kupiłem admina", etc. (nie będę wymieniał bo nie pamiętam dokładnych nazw).

Także tyle od mojej osoby, każdy zdecytuje czy warto kożystać z usług oferowanych przez was :)

Polecam nie "schodzić" z tematu i nie pisać o jakiś tam atakach ddos czy dos, nie jest to temat do takich spraw, proszę się wypowiadać tylko i wylącznie na temat samego serwera i administracji. @1361622928-U485574.pngHoolsing™ @milower

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź która zawiera sens. Tak "Strefanek" był u nas administratorem, jednakże był on na próbę, stanowiska administratorskiego nie można u nas zakupić, grupa która była w posiadaniu przez "Stefanka" była dlatego iż proponował nam łapówki, oczywiście uznaliśmy go za troll'a, jednakże muszę stwierdzić że swoim zapałem z jakim chciał zostać u nas administratorem zrobił na mnie wrażenie, dlatego przyjęliśmy go na okres tak zwany próbny, niestety okazał się niedojrzały dlatego już nie pełni u nas funkcji administracyjnej.

Ps. Nasze grono administracyjne zostało już dawno zmienione, przepraszamy za wszelakie problemy.

Opublikowano

Ja polecam serwer bardzo miła atmosfera nanim panuje , co do zachowania administracji się nie wypowiem ale wypowiem się co do ich umiejętności bo serwer potrafią zrobić . Bardzo fajne rangi , wiele pomocnych botów tylko prosiłabym przenieść bota muzycznego na inny kanał ;). Ps. panie hoolsing co do zmiany nicków to ty jesteś chyba mistrzem ;).

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Współpracowalem przez chwile z chłopakami z TS-Polish współpraca była jeszcze z czasu kiedy byl levy. Miło mi sie współpracowało z kazdym po czasie kiedy levy dostał bana rownież dostałem niewiem za co ale tak to pozytywnie można polecić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...